Във Воронежска област, Русия, издирват неизвестни, нападнали бизнесмена Генадий Ширяев. Те

...
Във Воронежска област, Русия, издирват неизвестни, нападнали бизнесмена Генадий Ширяев. Те
Коментари Харесай

Опитаха да застрелят „краля на яйцата в Русия

Във Воронежска област, Русия, търсят незнайни, нападнали предприемача Генадий Ширяев. Те се пробвали да гръмнат притежателя на една от най-големите птицеферми в Русия вечерта на 27 декември.

Според известия в медиите нападателите са устроили засада на бизнесмена, до момента в който е напускал територията на Третяковската птицеферма. В този миг двама незнайни разкрили огън по колата. Ширяев е бил самичък в кабината и по знамение не е потърпевш.

Според SHOT офанзивата е станала на автомагистралата Курск-Саратов. Бизнесменът бил на 2 км от вкъщи си. Край село Третяков нападателите са стреляли два пъти по фолксвагена.

В момента е в ход проектът " Прехват ", а полицията търси убийците. Самият предприемач сподели пред кореспонденти, че е „ жив и здрав “.

Преди това антимонополните чиновници упрекнаха фабриката на Ширяев в углавен скрит план.

Компаниите Bobrovskaya Poultry Farm LLC, Ryaba LLC, Tretyakovskaya Poultry Farm LLC и Agricultural Enterprise Zabrodenskoe LLC по едно и също време покачиха цените на кокошите яйца.

В допълнение към птицефермата Ширяев има заводи, които създават яйца, масло, слънчогледово олио и други Той също беше народен представител от районната Дума.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР